CHIPS voor REVEIL

Ten voordele van Reveil vzw

PocoLoco maïschips verkopen voor vzw Reveil.
Wat is fijner dan onderuit zakken voor tv, met een heerlijke film, een lekker glas wijn en een hele zak yummie chips?
Of op zondagmiddag onder vrienden genieten van een aperitiefje en... waarom niet... een zak chips!

Waarom dit goed doel?

Rouwen is hard werken. Het is ook vaak verstoppen hoe je je echt voelt. Om daar aan te werken, hebben de oprichters van vzw Reveil een heel mooi initiatief opgezet om met je verdriet meer naar buiten te kunnen treden. Al is het maar éénmalig, op 1 november, dan nog is het broodnodig!

Reveil vzw

Reveil wil een warme rouwcultuur opbouwen door zingeving, erfgoed en cultuur te combineren. In de wereld van Reveil is een begraafplaats een verzamelplek waar duizenden levensverhalen de wortels van een gemeente vormen.

Op 1 november doorbreekt Reveil rond zonsondergang de stilte op zo veel mogelijk begraafplaatsen met intieme muziek en lokale verhalen.
Verschillende Vlaamse fanfares en artiesten spelen een korte, serene akoestische sessie voor een klein publiek op hun lokale begraafplaats.

Lokale dichters, heemkringen en vertellers brengen mooie levensverhalen van overleden dorpsbewoners.

Om van de vergeten verhalen geen eenmalige herinnering te maken, begon Reveil vzw de verhalenblog www.reveilverhalen.com.
Geen deprimerende teksten, maar mooie, inspirerende anekdotes vol menselijkheid. Een bloemlezing van die verhalen worden voor 1 november gebundeld in de Reveil verhalenbundel.

Bekijk dit goed doel