Chips voor Osjosma

Ten voordele van OSJOSMA

We brengen lekkere chips aan de man. Win win vooor iedereen: de koper heeft een lekkere snack en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Wij steunen deze vzw al jaren omdat we zo deze kinderen een toekomst kunnen aanbieden. Zonder ondersteuning zouden zij nog niet staan waar ze nu staan. Iedere euro die geschonken wordt gaat ook rechtstreeks naar het weeshuis. De kleinschaligheid van het project maakt dat het goed opvolgbaar is

OSJOSMA

VZW OSJOSMA steunt het gelijknamige weeshuis in Haiti. Nu worden er 35 weeskinderen tussen 5 en 22 jaar opgevangen.Ze hebben er een thuis met een eigen plek, eten alle dagen en gaan naar school (niet vanzelfsprekend is in één van de armste landen ter wereld). De VZW verstuurt ook hulpgoederen en realiseert investeringen die het weeshuis onafhankelijk van hulp buitenaf maken.Vandaag bouwen we verder aan Sent An, een wooneenheid voor de meerderjarigen. Zo kunnen ze blijven tot ze hun studies voltooid hebben. De capaciteit van het weeshuis is 2 leefgroepen van ongeveer 20 kinderen en 10 jongeren. Voor 50 kinderen en jongeren is er alvast een sprankel hoop op een toekomst na een jeugd zonder zorgen om levensnoodzakelijke dingen.

Bekijk dit goed doel