Chips verkoop van Poco Loco

Ten voordele van Silverspokes Gent Wheelchair Basketball vzw

Tibo is 48 zakjes chips gaan ophalen bij Poco Loco (waarvoor dank ! ). Hij mag die verkopen aan 2 euro per stuk en de opbrengst gaat integraal naar zijn goede doel. Zo hoopt hij 96 euro op te halen.

Waarom dit goed doel?

Tibo is 10 jaar en speelt zelf basket. Hij doet dit zo graag dat hij zich geen leven zonder basket kan inbeelden. Naast het sportieve gedeelte, heeft hij er ook echte vrienden gemaakt. Hij vindt dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen genieten van basket.

Silverspokes Gent Wheelchair Basketball vzw

Sinds 2jaar heeft onze club ook een jeugdopleiding opgestart. Kinderen met een fysieke beperking (maar ook zonder!) hebben er in Gent eindelijk een nieuwe sport bij: rolstoelbasketbal! Via rolstoelbasketbal willen wij kinderen op een sportieve en speelse manier een zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden, waar kinderen zich ten volle ontplooien en deze fantastische sport kunnen ontdekken. Om deze jeugdwerking verder uit te bouwen moeten wij onze rolstoelen herstellen, nieuwe kinderstoelen (aangepaste basketbalrolstoelen) aankopen en lage doelen aanschaffen. Dat kost heel wat geld. Kan jij onze spelers helpen? Deze toekomstige sterren (want dat zijn ze allemaal!) verdienen een duurzame, leerrijke en toffe beleving, net zoals andere kinderen.
Wij danken alvast de mensen die ons vorig jaar hebben gesteund en hopen ook dit jaar verder te bouwen aan onze jeugdwerking!

Bekijk dit goed doel