Chips for Autentico VZW

Ten voordele van Autentico

Wij verkopen zakjes chips ten voordele van Autentico VZW. Deze kosten 2 euro per zakje.
Met dank aan Poco Loco voor de chips.
We hebben ook een rostjespot.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn Lore en Kato en wij vinden dat alle kinderen kansen verdienen en ook ontspanning. We helpen graag waar we kunnen, zodat de kinderen daar ook een mooie toekomst hebben.
We hebben daar een adoptie zusje die we financieel ondersteunen dus kennen we het project al en onze papa is daar nu ook om de mensen te helpen met en in het technisch bedrijf. Dus hier kunnen we ook niet stilzitten en willen we helpen.

Autentico

Vzw Autentico ondersteunt kinderen en jongeren in Tamarindo, Nicaragua. In deze arme gemeenschap leven de mensen van zoutwinning en is er amper toegang tot onderwijs. We bouwden er een leercentrum en richtten er een technisch bedrijf op waar we onze opgeleide jongeren tewerkstellen. We zijn hard op zoek naar fondsen om de schoolloopbaan van onze kinderen te financieren, een eigen leerkracht aan te werven en tussen te komen bij dringende medische kosten. Ook zouden we graag opnieuw een jaarlijkse uitstap met onze kinderen organiseren en onze grootste talenten de kans geven toe te treden tot de universiteit.

Bekijk dit goed doel

Video's