Chili for life

Ten voordele van Special Olympics Belgium

Ondertussen al de derde editie van chili for life bij Sanofi in Geel. Enkele collega's maken verse chili con carne en sin carne voor de rest van de werknemers. Ze krijgen tijdens de lunch een lekkere chili voorgeschoteld met brood en mexicaanse toppings.
Dit alles zal gebeuren op dinsdag 17dec2019 tussen 11h30 en 13h30.

Waarom dit goed doel?

We zijn met 700 werknemers bij Sanofi in Geel. Iedereen is wel rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken met mensen met een beperking. En deze mensen een kans geven om een sport te beoefenen kunnen we alleen maar toejuigen!!

Special Olympics Belgium

Het leven veranderen van mensen met een verstandelijke beperking door middel van sport en hun sociale inclusie bevorderen. Dit is de missie van Special Olympics sinds de oprichting in 1968 door Eunice Kennedy Shriver, in de VS.
En we kunnen zeggen dat het werkt!
Sindsdien is Special Olympics een internationale beweging geworden die actief is in 178 landen, met meer dan 4 miljoen atleten met een verstandelijke beperking.

De vzw Special Olympics Belgium viert dit jaar haar 40e verjaardag en telt 17 573 atleten. Eén van onze doelstellingen is om tegen 2020 20 000 atleten met een verstandelijke beperking te bereiken. Dankzij jullie steun kunnen meer atleten hun Olympische droom realiseren want één atleet kost aan de vzw 192€ per jaar.

Bekijk dit goed doel