Chemotivé

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Wij maken mutsen en totebags met onze actienaam op gedrukt "Chemotivé": staat voor 'Chemo' en 'Motivé'. Wij willen de mutsen en totebags verkopen om mensen met kanker een hart onder de riem te steken en hen te motiveren de strijd verder aan te gaan.

Waarom dit goed doel?

In maart 2018 kregen wij, 3 zussen, het slechte nieuws: papa heeft kanker. Halsoverkop zouden we moeten beginnen aan enkele veranderingen in ons leven. Wij moesten en zouden voor papa zorgen. Chemo, bestralingen, nog meer chemo en nog meer bestralingen. Weken, maanden, zagen wij onze papa strijden tegen deze ziekte tot plots december 2018. Het gezwel bleek niet weg en zorgde voor zuurstoftekort. Op 5 december kregen we plots en onverwacht het bericht: Jullie papa is overleden. Met een knipoog naar papa maar ook andere kennissen starten wij onze actie op om de strijd tegen kanker samen aan te gaan!

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel

Video's