Chefs cook!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij zijn 14 en houden van koken en bakken en willen dit nu doen om geld in te zamelen voor het goede doel. We willen mensen met kanker steunen! We kiezen voor cupcakes en brownies omdat we dit zelf ook graag lusten.

Waarom dit goed doel?

Ik, Noor Dierick, organiseer, samen met mijn vriendin, Marieke, een actie voor Kom op tegen kanker omdat onze beide oma’s door deze ziekte getroffen zijn. Mijn oma strijdt al meer dan 5 jaar tegen terminale longkanker. De oma van Marieke had borstkanker.
Wij gaan zelf cup cakes, brownies, ... bakken en verkopen!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's