Cheers 4 Triangel

Ten voordele van Dienstverleningscentrum De Triangel

Op 16 November gaan wij, de medewerkers van de suprabazar geld in zamelen voor het goede doel de Triangel te lievegem.
Hiervoor hebben wij een leuke partybus waarin we lekkere drankjes, gebakjes en snacks aanbieden.
Deze zal te vinden zijn op de parking van Suprabazar lovendegem.
Grote Baan 124 te lievegem 9920.

Voel je vrij om vrienden en familie mee te brengen en er een leuke tijd te beleven!
Tot dan xx

Waarom dit goed doel?

Graag willen wij geld inzamelen om mensen met een verstandelijke beperking en dementie te helpen.
Hiermee zou de Triangel een activiteiten bol willen aankopen genaamd CRDL.

De CRDL helpt het isolement van mensen te doorbreken wanneer een normaal gesprek niet meer goed mogelijk is. Het instrument maakt een contact mogelijk waaraan gebruikers gelijkwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun cognitieve vermogens. Iedere deelnemer heeft gelijke mogelijkheden het contact te initiƫren en invloed uit te oefenen op de interactie.

Bij grote opbrengst schenken we ook een deel voor de aankoop van Protac Squease. Een speciaal ontworpen zetel/zitzak die de zintuigen stimuleert, het lichaam omhult, lichaamsgevoel verbetert en rustgevend werkt.

Dienstverleningscentrum De Triangel

Het Dienstverleningscentrum de Triangel is een organisatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of een andere beperking (autismespectrumstoornis, gedrags- en/of emotionele problemen, motorische beperking). Ook wie bovenop de beperking een specifieke medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan bij ons terecht. Wij bieden de nodige ondersteuning, opvang, begeleiding en behandeling en streven naar een optimale zelfrealisatie, zelfstandigheid en integratie in de samenleving. Wij bieden aangepast onderwijs en zinvolle dagbesteding, medische en therapeutische begeleiding waarbij wij de kinderen, jongeren en volwassenen zelf, hun ouders of familie zoveel mogelijk betrekken.

Bekijk dit goed doel