Charming Charlie's

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik, Charlotte, maak houten gelukspoppetjes tegen kanker. Die verkoop ik voor 3 euro.

Waarom dit goed doel?

Het afgelopen jaar heeft mijn allerliefste Bompi dapper gevochten tegen huid- en keelkanker. Om hem en lotgenoten te steunen start ik voor de tweede keer een actie.
Maar ook om mijn lieve vrienden (Louis en Emma) te steunen die eind augustus hun lieve papa verloren. Daar nog maar eens het bewijs dat onderzoek nodig blijft.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's