Chapar voor ACE België

Ten voordele van ACE België

Verkoop van chocoladen hondensnoetjes, kwispelstaartworstjes, SHIN-burgers en SHIN-veggieschijven.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn de trotse eigenaars van Chapar, die door ACE België gered werd. Hij doolde rond in de buurt van een golfterrein in Zuid-Spanje, zwaar ondervoed en verwaarloosd. Het is ongelofelijk wat die organisatie allemaal doet voor mishandelde en verwaarloosde Spaanse honden, en dit met enkel donaties en vrijwilligers. Elke cetn gaat naar de hondjes en ze verdient echt een steuntje in de rug!

ACE België

Animal Care Espana (ook gekend als Spaanse Honden in Nood-SHIN) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangt ACE ter plaatse ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. Voor elke hond wordt na een grondige screening een fijne thuis in België gezocht.

Dit jaar bestaat ACE 20 jaar. In deze tijd heeft de organisatie al aan 22.000 honden een nieuw leven gegeven. Daarnaast voert ze sterilisatieprojecten uit bij straathonden en -katten. De organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid, door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 150 Belgische vrijwilligers. ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften.

Voor meer info, kijk zeker op onze website: www.ace-charity.org

Bekijk dit goed doel