Ceuppie-cup

Ten voordele van Villa Samson

We gaan met de hele groep vrienden een mountenbike wedstrijd organiseren en daar tegen over geeft Sabine Appelmans een fit en move sessie voor de niet-fietsers.

Deze dag wordt afgesloten met een groot feest en BBQ.

Elke deelnemer betaald inschrijvingsgeld dat integraal naar het goede doel gaat.

Waarom dit goed doel?

Omdat we weten hoeveel een viervoeter emotioneel kan betekenen. Als we een griepje hebben gaat Wolf, onze hond tegen ons komen liggen in de zetel om ons komen verwarmen.

Dus kunnen we ons perfect inbeelden als je lange tijd die liefde moet missen dat het heel veel kan helpen in revalidatie en kracht wanneer iemand enige tijd in het ziekenhuis verblijft.

Ook is het bij ons in de buurt dus de keuze was snel gemaakt.

Villa Samson

Villa Samson is een huis naast het ziekenhuis waar gehospitaliseerde patiƫnten hun huisdier op bezoek kan komen en maakt het ook mogelijk mensen te helpen met getrainde dieren. Het is een uniek concept in Europa en is een warme plek vol hoop, troost en liefde, een plek waar je je ziekte even kan vergeten. Villa Samson is er voor alle patiƫnten van het UZ Brussel, maar vooral oudere mensen en kinderen hebben nood om hun dier nog eens te zien. En als je aan het einde van je leven staat kan je in Villa Samson afscheid nemen van je geliefde dier.

Bekijk dit goed doel