C'est T-Afric after work

Ten voordele van Togo Debout vzw

Ons event vindt plaats in Antwerpen, in een bar op het eilandje. We organiseren een Afrikaans getinte afterwork party/koopavond.

Waarom dit goed doel?

Wij werken zelf samen met Togo en jonge lokale ondernemers. We kennen de oprichters van Togo debout persoonlijk en ondersteunen graag hun project

Togo Debout vzw

Wij steunen ontwikkelingsprojecten in Togo binnen de domeinen gezondheid (watervoorziening, revalidatiecentrum…), welzijn (straat- en gevangeniskinderen, weeshuis…), onderwijs & vorming (scholen, bibliotheek, vorming…) en plattelandsontwikkeling (landbouwtechnieken, versterking van de gemeenschappen...).

Hoe werken we? Partnerschap en duurzaamheid kleuren onze visie. Wij werken uitsluitend met lokale partners en gaan in op door hen erkende noden. De SDG’s (de 17 Global Goals van de VN) zijn voor alle partners het referentiekader.

Wie zijn we? Onze vzw bestaat uit geëngageerde vrouwen en mannen uit Vlaanderen… én drie lokale vertegenwoordigers die volwaardig lid zijn van onze vzw. Togo Debout vzw is erkend als Togolese ngo.

Bekijk dit goed doel