centjespot voor Monnikenheide

Ten voordele van Monnikenheide

Bij een aantal handelaars vind je potten die de gasten zelf versierd hebben. daar kunnen klanten centjes in stoppen.

Waarom dit goed doel?

omdat ik hier al meer dan 13 jaar werk in het kortverblijf de Vlinder. we bieden kortopvang aan kinderen en volwassenen met een mentale beperking, die nood hebben aan vakantie, rust of een time_out.
we bieden kwaliteit aan op maat, maar ondervinden meer en meer dat dit moeilijker wordt gemaakt door de overheid, daarom dat ik het belangrijk dat mijn collega's en al onze gasten eens in de bloemetjes worden gezet en dit kan door zelf een actie te doen, waar onze gasten mee aan geholpen hebben.

Monnikenheide

Monnikenheide biedt al meer dan 45 jaar warme en professionele ondersteuning aan mensen met een beperking. Door optimaal rekening te houden met hun eigen mogelijkheden en door hen te omringen met de juiste zorg, begeleiding en infrastructuur kunnen mensen met een verstandelijke beperking zich volwaardig en geïntegreerd in de maatschappij ontplooien.
Monnikenheide zorgt voor een gedifferentieerd aanbod op het vlak van wonen, dagbesteding en begeleiding aan meer dan 200 mensen met een beperking in diverse werkvormen.

Bekijk dit goed doel