Centjes voor talentjes

Ten voordele van Goudhaantjes

Wij verkopen snoepzakken en koekpakketten tvv vzw Goudhaantjes. De zakken bevatten een mix van snoepjes of koekjes en kosten €5,00 /stuk.

De zakken kunnen
• worden afgehaald op verschillende plaatsen (Wilrijk, Essen, Antwerpen, Wuustwezel, Meldert (Lummen), Aarschot, Mortsel, Mechelen, Deurne
• worden geleverd (bij bestellingen van meer dan 20 stuks)
• worden verzonden mits verzendkosten

Je kan bestellen via:
https://www.goudhaantjes.be/musicforlife_centjesvoortalentjes/

Waarom dit goed doel?

Ik ben Julie (14 jaar) en samen met mijn vriendinnen zetten wij deze actie op voor vzw Goudhaantjes. Ikzelf ben de zus van 2 Goudhaantjes (een broer met een meervoudige beperking en een zus met een ongeneeslijke botziekte).

Ik zie hoe belangrijk het is om te focussen op wat deze Goudhaantjes allemaal WEL goed kunnen, graag doen, waar ze energie van krijgen... Om te kijken over de grenzen van hun beperkingen en aandacht te geven aan hun talenten. En daar als familie vol voor te gaan.

En dat is precies wat vzw Goudhaantjes tijdens hun gezinsdagen (Fonkeldagen) doet. Daar zetten wij heel graag onze schouders en HEEEEL veel snoepzakjes onder :-)

Goudhaantjes

Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te vinden en te ontwikkelen.

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen schitteren en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

*We streven naar het ontdekken van talenten, maar ook versteviging van het zelfbeeld &eigenwaarde van het kind

*We moedigen waardering & verbinding binnen het gezin aan.

*We stimuleren samenwerken, betrokkenheid en sensibilisering binnen scholen en families.

*We garanderen een groei & ontwikkeling binnen het ganse gezin en een community van lotgenoten & supporters ter ondersteuning.

Met als einddoel: Een Goudhaantje met meer zelfvertrouwen, een gamma aan talenten en een toekomstperspectief

Bekijk dit goed doel