Centjes sparen

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

De klanten die bij ons kwamen winkelen konden vrijblijvend hun roste centjes donneren.

Waarom dit goed doel?

Wij van okay zwevegem willen graag onze rostjes doneren aan jullie. Wij hebben een collega van groep ubuntu , ne crème van ne jongen. Daarom geven wij graag een financiële steun.
Met warme groeten okay team zwevegem

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel