Cebeo steunt de Warmste Week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Vanaf 1 november tot en met 31 december kan je via de Cebeo e-shop 3 verschillende cadeaupakketten aankopen met versnaperingen van eigen bodem. Elk pakket werd samengesteld volgens een bepaald thema in samenwerking met Belartisan, specialist in Belgische artisanale producten. Per pakket geschenken we 10% van de verkoopprijs aan Kom Op Tegen Kanker.

Waarom dit goed doel?

Kanker is een ziekte waar iedereen op een bepaald moment mee te maken krijgt. Daarom wilt Cebeo dit goed doel steunen in naam van alle medewerkers.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel