CD's for Life

Ten voordele van Deelpunt vzw

De bibliotheek en CC Nova organiseren een warme actie voor sociale kruidenier Deelpunt vzw. Draag jij hen ook een warm hart toe? Doe dan zeker mee aan één van onderstaande acties:

CD’s for Life
Van 9 november tot 23 december verkoopt de bibliotheek afgevoerde cd’s en schenkingen. Tijdens de openingsuren kan je cd’s kopen aan 1euro per stuk. Heb je thuis nog heel wat cd’s liggen? Breng dan je oude materialen voor 20 december naar de bib of CC Nova en steun het goede doel!

Live Jukebox
Op zaterdag 9 november geeft Live Jukebox de aftrap van onze Cd’s for life. Vanaf 10u30 kan je in de bibliotheek plaatjes aanvragen bij Stijn en Bram. Het duo brengt jouw verzoeknummer helemaal live voor slechts 1 euro. Kom op zaterdag 9 november naar de bibliotheek en kies jouw favoriete nummer uit meer dan 200 liedjes!

Waarom dit goed doel?

Bibliotheek Wetteren en CC Nova zijn de werking van Deelpunt vzw zeer genegen. Net als de bib heeft de organisatie ook een belangrijke sociale functie als ontmoetingsplek.

Deelpunt vzw

vzw Deelpunt is een sociale kruidenier, op maat van de armen. Hier wordt voedsel gratis gegeven en huishoud- en verzorgingsproducten worden verkocht aan een fractie van de normale winkelprijs. In de cafetaria worden gratis koffie en boterkoeken gegeven zodat een gezellige ontmoetingsruimte ontstaat. Dit is nodig want armoede gaat vaak gepaard met eenzaamheid.

Bekijk dit goed doel