CAW wandelt de Ring rond

Ten voordele van CAW Halle - Vilvoorde

We stappen de Ring rond, verspreid over vier jaar en over de vier zorgregio’s Asse, Halle, Tervuren en Vilvoorde. Dit jaar ligt de focus op regio Tervuren. Tijdens de wandeling passeer je 10 stappen van ‘Fit in je hoofd’, elke stap wordt begeleid door een deelnemende organisatie.
Starten met de wandeling doe je op 6 oktober tussen 10u en 14u. Je kan kiezen tussen 3 wandelingen in en rond Tervuren: 5 km, 9 km of 14,6 km. Surf naar RouteYou voor de 3 routes, met veel dank aan Moniek Robberechts! Het zal niet zomaar een wandeling zijn, maar wel een die de 10 stappen volgt van ‘Fit in je hoofd’, die mensen helpt om hun veerkracht te verhogen. Samen veerkrachtig in deze week van de geestelijke gezondheid. Aanmelden doe je in Sociaal Huis Tervuren (Administratief Centrum De Zevenster, Zaal De Wilg, Markt 7, 3080 Tervuren). Daar kan je ook van 10u tot 18u terecht voor soep of pannenkoeken of gewoon een drankje.

Waarom dit goed doel?

CAW doet goed werk! Extra centjes zijn steeds welkom om meer te kunnen doen dan de basis.

CAW Halle - Vilvoorde

Het CAW helpt mensen met al hun welzijnsvragen. Een moeilijke relatie. Persoonlijke problemen. Financiële, administratieve of juridische problemen. Problemen in je gezin, familie,... We bieden ook hulp aan slachtoffers van geweld en misbruik, slachtoffers en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.
CAW Halle – Vilvoorde heeft verschillende deelwerkingen voor verschillende doelgroepen. JAC is onze jongerenwerking, we hebben een bezoekruimte voor contactherstel tussen ouders en kinderen in een echtscheiding, onze inloopcentra zijn er voor de meest kwetsbaren, onze sociale winkel is voor mensen in armoede, …

Bekijk dit goed doel