Cava for life/ vrienden van 't vonderke

Ten voordele van vzw Mekanders

Heerlijke cava, 10 euro per fles en 50 euro voor een doos van zes flessen.
Ideaal met de aankomende feestdagen, een drankje met een warm hart voor onze kids!
Met dank aan de steun van drinkshop Merksplas!

Waarom dit goed doel?

omdat wij als ouders van kinderen met een meervoudige beperking goed beseffen hoeveel alle hulpmiddelen kosten en zo ons steentje willen bijdragen.

vzw Mekanders

Vzw Mekanders, als het verschil niet scheelt. De naam typeert het Kempisch, warm karakter van de organisatie. Iedereen is anders. Iedereen telt mee. Het verschil maakt ons sterk en ons werk boeiend. Vzw Mekanders vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale/meervoudige beperking op in verschillende kleinschalige lokale voorzieningen in Dessel, Arendonk, Turnhout, Ravels, Merksplas en Hoogstraten.
Onze opvang gaat van zinvolle dagbesteding, wonen in een woonhuis, begeleid werken en wonen, ontmoeting van andere mensen met een beperking tot koken in ons sociaal restaurant en vakantieopvang voor kinderen met een beperking. De mobiele begeleiding besteedt extra aandacht aan mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel. Onze afdelingen: Beukenhof, De Boomgaard, De Bosschen, De Hei, De Villa, HoogMark, ’t Vonderke, Dienst Vrije Tijd, Markdal, De Rusthuif, Sociaal restaurant AC, ’t Huizeken, 2 Mobiele teams, Team begeleid werken, Vakantieopvang kinderen, Project Tel-Oor.

Bekijk dit goed doel