Cava Bar Winterhappening Horta Beveren

Ten voordele van 4voeters in nood

Op 7 december organiseert Horta Beveren een grote winterhappening tijdens onze Christmas World gekoppeld met een mooie hondenwandeling. Je kan je hier inschrijven voor deze begeleide wandeling met Christophe Van Mieghem van 4voeters in nood. www.horta.org/horta-hondenwandeling. Alle mensen hebben in onze Horta Beveren winkel die gespecialiseerd is in Tuin en Dier de gelegenheid om ons goed doel te steunen door aankoop van een drankje. Alle opbrengst gaat integraal naar ons goed doel 4voeters in nood.

Waarom dit goed doel?

Wij helpen graag met onze dierenwinkel deze mensen gezien zij het hart op de juiste plaats hebben voor deze honden met gedragsproblemen of mishandelde dieren op te vangen.

4voeters in nood

We zetten ons dagelijks in om verwaarloosde ,mishandelde of honden met zware gedragsproblemen op te vangen en terug in evenwicht te brengen in de roedel (niet in aparte kleine hokjes). Dit met de nodige (her)opvoeding, verzorging, liefde en training tot ze klaar zijn voor een nieuw leven. Sommige blijven hier voor de rest van hun leven.
Daarnaast helpen we minderbedeelden en daklozen om financieel/materieel hun viervoeter gezond te houden (voedsel, dierenartskosten..) In samenwerking met het CAW en Free-clinic komen deze mensen ook een dagje meehelpen bij de dagelijkse verzorging van onze dieren. Op die manier voelen ze zich nuttig en zijn ze even weg uit de drukte van de stad, weg van hun problemen. Ook jeugd die onder begeleiding van de jeugdrechter doorverwezen worden naar La Strada in Antwerpen komt hier wekelijks een dagje tot rust. Sinds kort behoren ook rusthuisbezoekjes tot ons pakket. U kan ons volgen via de facebookpagina 4voeters in nood vzw.

Bekijk dit goed doel