Cats Money Tree

Ten voordele van Cattitude

Met ons bedrijf organiseren wij allerlei activiteiten om geld in te zamelen en willen wij onze vrienden, klanten en leveranciers aanzetten deze actie te steunen.

Waarom dit goed doel?

Als de beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren, dan is het met onze beschaving erg gesteld.
Voor de vrijwilligers die zich dag na dag inzetten om zelfs de meest hopeloze gevallen te redden, vaak omdat hun baasjes hen verwaarloosden en mishandelden, is het soms dweilen met de kraan open.
Niet alleen moeten zij zieke katjes behandelen, daarnaast doen zij wat vele baasjes niet doen: steriliseren en castreren.
Begin oktober verkeerde Cattitude in zware geldnood door de grote toestroom van nieuwe kittens en zieke katten.Tijdens de warmste week willen wij geld inzamelen om de werking van Cattitude te vrijwaren en hen de middelen te geven die nodig zijn om álle katten in nood te helpen.

Cattitude

Cattitude is een jonge vzw en werd opgericht in januari 2017 door enkele enthousiaste dierenvrienden.
Dagdagelijks zetten wij ons met hart en ziel in voor het welzijn van (zwerf)katjes die ons pad kruisen.
Het opvangen en verzorgen van gevonden, zieke of gewonde zwerfkatjes en kittens, sensibilisatie en sterilisatieprojecten zijn onze voornaamste bezigheden.

Bekijk dit goed doel

Video's