Castard for life

Ten voordele van Missing You

In de café is er geen muziek te horen, tenzij je plaatjes gaat aanvragen. Minimum 1 euro voor een liedje. Vrije giften zijn altijd welkom!
Breng ook nog steeds je rostjes binnen tegen 20 december!!

Waarom dit goed doel?

Op 3 juni 2019 ben ik zelf heel onverwacht mijn papa verloren. Tot op vandaag kan ik dit nog steeds niet goed plaatsen. Maar wat ik wel heb geleerd is dat veel babbelen helpt en je laten omringen door mensen die je begrijpen en willen luisteren naar je verhaal. Ikzelf ben 28 jaar en vind het fantastisch wat Missing You doet. Ik ken de organisatie niet persoonlijk, maar na alles wat ik dit jaar heb meegemaakt wil ik zeker mijn steentje bijdragen voor hen.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel