Casa for Life

Ten voordele van Inter

De basisingrediënten van Casa di Spaghetti zijn nog steeds dezelfde: familie, gezelligheid, eten, drinken, vriendschap maar we hebben het recept veranderd. We stellen jullie Casa for Life voor: een herfst barbeque met een keuze uit verschillende menu’s met een Ottolenghi buffet to share.

We zijn ervan overtuigd dat we met dit nieuwe concept meer geld kunnen inzamelen voor het goed doel maar met dezelfde gezelligheid, lekker eten, enthousiasme en passie.

Waarom dit goed doel?

Hoe kies je een goed doel?

Dit zijn 2 vragen die we ons tijdens een zonnige vakantieavondbarbeque afvroegen.
Na 3 jaar spaghetti te eten was het tijd voor iets anders, ook voor een ander goed doel.

We zoeken iets met een gemeenschappelijke factor, wat kennen we?
Muziek, festivals, vrienden. Ik ken Inter via Katrien en Tom. Regelmatig bezoeken we grote festivals om samen van muziek te genieten en natuurlijk het bijbehorende pintje.
Wat Inter doet op de festivals is slechts een klein onderdeel. Maar het is iets wat wij zelf zien en alleen maar positief kunnen vinden.

Daarom verdient deze organisatie onze steun.
Daarom rekenen we op jullie massale opkomst om onze actie te steunen.

Inter

Inter streeft naar een toegankelijke en inclusieve samenleving waar iedereen, met of zonder handicap, gelijkwaardig en onafhankelijk aan kan deelnemen. We maken jaarlijks meer dan 300 evenementen toegankelijk voor mensen met een handicap. Ook heel wat muziekfestivals. Daarnaast bieden we toegankelijkheidsadvies bij bouw- en andere projecten, geven we informatie over de toegankelijkheid van gebouwen in Vlaanderen en Brussel op www.toevla.be, antwoorden we op vragen over ontwerpen voor iedereen, geven we vorming over toegankelijkheid, en ondersteunen we beleidsmakers.

Bekijk dit goed doel