carwashgirls and -boys

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Met de kinderen van het vijfde leerjaar organiseren we een carwash. Iedereen die dit wenst kan zijn auto laten kuisen door een team enthousiaste kinderen.

De opbrengst schenken we - op vraag van Noor Desmyttere (meisje dat getroffen werd door lymfeklierkanker) - aan het kinderkankerfonds. Het was trouwens ook Noor zelf die kwam met het idee om iets te doen voor de warmste week!!

Deze actie gaat door in het Sint-Franciscusinstituut te Poperinge.

Waarom dit goed doel?

Noor Desmyttere kreeg vorig jaar het harde verdict te horen van lymfeklierkanker.
Ze moest toen onmiddellijk stoppen met school. Ook dit schooljaar kon ze niet op de gewone manier starten, ze was nog te zwak door de chemo. Ze volgde les van thuis uit via Bednet.
Sedert de herfstvakantie kan Noor weer halve dagen les volgen. Ze overwon de kanker maar moet nog veel rusten en aansterken.


Vorig jaar kreeg Noor diagnose lymfeklierkanker, meteen stoppen met school, heel de vakantie niemand van vriendjes mogen ontvangen (geen feesjes, niet op reis), behandeld geweest, schooljaar niet kunnen starten, nu gestart met BEDNET in de voormiddag, dikwijls weg moeten voor chemo. Vier weken geleden voor de eerste keer naar school gekomen. Halve dagen. Eerste dag op school vroeg ze: zouden we niets doen voor de warmste week? Vrijdag 20 december carwash, cathether verwijderd.

Maandag rond 10u aanwezig. Hier vertrekken rond 13:30.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel

Video's