Carwash For Life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Vader en zoon die auto's wassen van familie en vrienden op zondag 10 November. Voor een bedrag van 10€ per auto dat volledig naar Kom op tegen Kanker gaat. Ondertussen verkopen mama en dochter drankjes terwijl de mensen wachten.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij, Bart en Lars Dupon (vader en zoon) nogal gek zijn van mooie auto's was het ons idee om ze te wassen. Voor Kom op tegen Kanker omdat onze pa/opa op dit moment behandelt wordt tegen kanker...

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel