Carwash

Ten voordele van Manege Dennenhof

Tijdens deze carwash kan u uw wagen laten wassen en stofzuigen tegen democratische prijzen!

Het wassen kost 5 euro. En voor het all-in pakket van wassen en stofzuigen betaald u bij ons slechts 10 euro!

Waarom dit goed doel?

Omdat dit goede doel ons al vele jaren nauw aan het hart ligt, kiezen wij er opnieuw voor om voor hen geld in te zamelen!

Dit jaar geven wij het beste van ons zelf met de eerste editie van onze Carwash, tweede editie van onze snoepjes for life en tevens ook de tweede editie van onze Zumba for life die dit jaar uitgebreid wordt met een zen moment tijdens de yoga.

Naast deze acties zullen er ook vele randactiviteiten voorzien worden zodat we Manege Dennenhof kunnen plezieren met het mooiste kerstgeschenk van 2019

Manege Dennenhof

Manege Dennenhof (1973) is een manege die hippotherapie geeft aan personen met een beperking. Wekelijks komen er hier een 200-tal personen met een beperking paardrijden.
Daarnaast investeert manege Dennenhof ook in arbeidszorg. Mensen met een beperking helpen mee de paarden verzorgen en zetten zo hun eerste stappen in de arbeidsmarkt.
Wij ondersteunen de inclusie van mensen met een beperking in de dagelijkse samenleving door het wekelijks organiseren van inclusielessen waar mensen met een verschillende achtergrond samen de paardensport beoefenen.
Kortom een manege waar iedereen welkom is, met welke beperking dan ook, samen maken we er iets moois van!

Bekijk dit goed doel