Car's n Coffee

Ten voordele van Bednet

Wij mochten dit jaar meer dat 550 oldtimers ontvangen waar de meer dan 8000 bezoekers een hele dag konden van genieten.
Ondertussen waren er 5 live-optredens op 2 verschillende podia en kon men ook een retro markt bezoeken.
Voor de dames en heren die zin hadden in een echt retro-gevoel was er een ladiescorner en een barbier aanwezig. Dit jaar mochten we ook een tattoo-artiest verwelkomen.
Daarnaast kon iedereen genieten van heerlijke drankjes en lekker eten. Rondom een superdag voor jong en oud.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen voor bednet omdat we het een goed initiatief vinden dat jongeren tijdens een lange ziekteperiode toch nog de lessen kunnen volgen en vooral het contact met de vriendjes van de klas kunnen bewaren.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel