Cars for life

Ten voordele van fonds emilie leus

Met de autoliefhebbersbijeenkomst "Cars for Life" willen wij onze stempel zetten op het veiliger verkeer door ook de autoliefhebber bewuster in het verkeer te laten staan. Deze bijeenkomst bied de mogelijkheid om medeliefhebbers van deze fantastische liefhebberij rond projectcars, oldtimers, supercars,... te leren kennen in een aangename kerstsfeer. Het bekijken van al die liefhebberwagens, met een heerlijke, door ons geserveerde, warme chocomelk erbij maakt dat uw dag volledig geslaagd is na afloop.

Iedere wagen die aankomt op het event doneert 10€ aan het fonds Emilie Leus. Dit goede doel gaat de strijd aan tegen onveilig verkeer door zich in te zetten tegen overmatig alcoholverbruik in het verkeer. Verder helpen zij ook verkeersslachtoffers aan bijvoorbeeld een aangepaste rolstoel, of een blindengeleide hond. Afhankelijk van de verwondingen van het verkeersslachtoffer in kwestie.

Waarom dit goed doel?

Gezien wijzelf in de autoliefhebberij zitten en we merken dat veilig rijgedrag voor vele autoliefhebbers nog steeds niet de norm haalt, willen wij op deze manier ook een zekere positieve invloed hebben op dit vlak, met ons evenement. Dusdanig dat er meer mensen bewuster in het verkeer zullen staan.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel