Cards for life

Ten voordele van Missing You

We verkopen dit jaar zelfgemaakte kaartjes, die je voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. De kaartjes worden verkocht in pakketjes van vijf kaartjes voor vijf euro. Als je interesse hebt, kan je ons contacteren via Instagram of Facebook door gewoon een bericht te sturen. Vervolgens betaal je de kaartjes via ons rekeningnummer BE91 7350 4864 4676. Dan sturen wij ze op via de post en dan zijn ze helemaal van jou!

Facebook: Acties voor Missing You
Instagram: cardsforlife2019

Waarom dit goed doel?

Het werk dat ze leveren, vinden wij heel hard nodig. We hebben alle vier iemand verloren die veel voor ons betekent. Een van ons heeft zelf al deelgenomen aan een rouwkamp, voor haar was dit ontzettend belangrijk.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's