CanShirt

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij verkopen T-shirts met bedrukte boodschappen tegen kanker die ons team zelf heeft bedacht. De winst gaat naar de Kom op tegen Kanker. Wij doen dit als studentenbedrijf voor school. De reden dat wij dit goede doel hebben gekozen is omdat wij allemaal al iemand zijn verloren aan kanker en dit een halt willen proberen toe te roepen. Ik zelf heb mijn mama vorig jaar nog maar moeten afgeven na 6 jaar ziek te zijn. Wij willen er samen voor vechten. Put the shirt on, together we’re strong!

Waarom dit goed doel?

Ik heb dit goede doel gekozen omdat ik vorig jaar mijn mama heb moeten afgeven na een moeilijke weg van 6 jaar ziek te zijn geweest. Daarom wil ik graag iets terugdoen zodat deze slechte ziekte zo min mogelijk kan terug komen!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel