Candy for life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De kwiks van Chiro OLVA organiseren een heuse snoepjes verkoop ten voordelen van Make-A-Wish Belgium. Omdat elk kind het verdient om gelukkig te zijn!

Als leden van de Chiro weten wij hoe belangrijk het is om elk kind gelukkig te laten zijn. Daarom willen wij de kinderen die ernstig ziek zijn dit ook gunnen en dat doen we door deze fantastische organisatie te steunen.

Waarom dit goed doel?

De kwiks van Chiro OLVA in Hasselt doen deze actie voor make-a-wish Belgium omdat wij vinden dat elk kind het verdiend om gelukkig te zijn. Als leden van de chiro begrijpen wij maar al te goed hoe belangrijk het voor een kind is om gelukkig te kunnen zijn en te ontsnappen van de dagelijkse bezigheden.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel