Candy for CRIG

Ten voordele van CRIG-fonds

Cancer Research Institute Ghent steunen door snoepjes te verkopen en zo ook Pierre Penninck een warm hart onder de riem steken.

Snoepzakjes verkoop: 4 euro voor 250 gram zure beertjes of zoete gommetjes

Te bestellen via https://forms.gle/4bLVzGcCdGUWF5zc9

Met steun van de gemeente Wevelgem.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor dit goed doel vanwege hun werking die gericht is op het onderzoek naar kanker. CRIG wil kankeronderzoek stimuleren en versnellen en dat willen we met onze actie aanmoedigen.

Daarnaast is er momenteel een familielid in behandeling binnen UZ Gent tegen kanker. Tijdens de eindejaarsperiode is die in quarantaine en via deze weg willen we hem een warm hart onder de riem steken.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel

Video's