Candy for Charity I

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Het ganse jaar verkoop ik zelfgemaakte snoepzakjes op het werk, binnen de familie en in de vriendenkring.

Waarom dit goed doel?

In 2004 overleed mijn neefje aan kinderkanker. Enkele maanden voor zijn dood heeft Make-A-Wish ervoor gezorgd dat hij zijn eigen quad kreeg om rond te toeren op het erf van zijn ouders. Fantastisch om te zien hoe ze in dergelijke omstandigheden toch een stralende glimlach op een ziek kind kunnen toveren.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel