Candor For Life

Ten voordele van HUMAIN vzw

Ik heb dit jaar met mijn band (Secret Sinners) en alleen als singer-songwriter een aantal optredens gedaan in België. Ik geef heel graag wat ik hiervoor kreeg aan Vzw Humain.

Waarom dit goed doel?

De problematiek die Vzw Humain aanpakt is één van de meest zware en dringende zaken in deze wereld. Ik heb geen enkel ander doel gevonden waar het meer nodig zou zijn of waar mijn opbrengst meer impact zou hebben.

HUMAIN vzw

Vzw Humain strijdt voor mensenrechten, levert humanitaire bijstand voor mensen in nood, wil gelijke kansen en het algemeen welzijn van minderheidsgroepen of individuen bevorderen. Voor mensen op de vlucht biedt vzw Humain concrete steun.

We bedelen voedsel, ondersteunen met materiële hulp, trachten met vrijwilligers en vluchtelingen het leven in vluchtelingenkampen en opvangcentra wat draaglijker te maken. Vzw Humain is voornamelijk actief in de zogenaamde tentenkampen/jungles in Noord-Frankrijk en Brussel.

Daarnaast willen we wegen op het beleid en sturen we de (negatieve) beeldvorming over vluchtelingen in de media en de maatschappij bij.

Bekijk dit goed doel