Candles for Lyme

Ten voordele van Time for Lyme vzw

Met onze actie willen wij geld inzamelen en de maatschappij bewust maken van het bestaan en de ernst van de ziekte van Lyme, die helaas iedereen kan treffen. Ook willen we vragen om meer onderzoek uit te voeren naar het juiste geneesmiddel en een gepaste behandeling.

De ecologische geurkaarsen zijn met de grootste zorg vervaardigd. Ze hebben een extra lange brandtijd van ongeveer 48 uur en bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediƫnten.

Je kan kiezen uit 3 verschillende geuren die elk hun eigen karakter hebben:
- ORANGE & SPICE, kaneelachtig, een topper tijdens de feestdagen
- SWEET BLOSSOM, een bloemige toets
- ORIENTAL TOBACCO, een kruidige en winterse geur

Prijzen:
- 1 kaars: 19 euro
- 2 kaarsen: 35 euro i.p.v. 38 euro
- 3 kaarsen: 50 euro i.p.v. 57 euro

De kaarsen zijn te koop bij Hoela Hoep (Hoogstraten), per mail (anne.engelen89@gmail.com) of via instagram (candlesforlyme)

Waarom dit goed doel?

Mijn moeder en ik zijn zelf ook getroffen door de ziekte van Lyme (chronisch). We merken dat deze ziekte op weinig begrip kan rekenen, juist omdat er veel foute informatie de wereld ingestuurd wordt. Bovendien vinden we het belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan naar een ziekte die, net zoals kanker, iedereen kan treffen.

Time for Lyme vzw

vzw Time For Lyme is een overkoepelende organisatie van waaruit projecten rond de ziekte van Lyme worden georganiseerd en die correcte informatie wil verspreiden in de media over de ziekte van Lyme.

Time For Lyme richt zich tot mensen met de ziekte van Lyme, hun naasten, artsen en andere mensen met invloed, alsook de gewone burger. Dit omdat iedereen deze ziekte kan krijgen en er vaak een fout beeld heerst over de ernst van de ziekte.

Bekijk dit goed doel