Candles for life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Zondag laatstleden ( 15 december 2019) hebben mijn dochter Anais Vercauteren en haar BFF Loucka Schelstraete kaarsen verkocht op de kerstmarkt te Lochristi. Deze opbrengst wordt nu integraal naar kom op tegen kanker gestort.

Waarom dit goed doel?

Kanker is één van de meest voorkomende ziektes en al meerdere vrienden, kennissen en familieleden zijn er door gediagnosticeerd en jammer genoeg zijn er ook al een paar door overleden.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel