Candies and Cards

Ten voordele van NET & MEN Kanker

Voor dit goede doel hebben wij wenskaarten gekocht. Wij maakten daar Candy Canes aan vast en een bedanking voor de steun van de kopers.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn studenten van Howest Brugge. In het kader van het Small Business Project werden wij door onze begeleiders uitgedaagd om in een periode van slechts twee dagen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel (en dit terwijl de lessen verder lopen). Wij kozen voor dit goed doel omdat wij veel belang hechten aan het welzijn van mensen met kanker.

NET & MEN Kanker

De vzw NET & MEN Kanker België is een vereniging voor patiënten met Neuro Endocriene Tumoren (NET) en Multipele Endocriene Neoplasie (MEN). NET &MEN zijn beide zeldzame aandoeningen en mensen voelen zich hierdoor vaak niet (h)erkend.

De vzw NET &MEN Kanker wil praktische en psychosociale steun bieden, door o.a. het organiseren van gratis info- en ontmoetingsdagen voor patiënten en naasten. Bovendien willen we door kennisverspreiding over NET &MEN foute en/of laattijdige diagnoses voorkomen. Een ‘must’ voor een hogere levensverwachting en een betere levenskwaliteit.

Bekijk dit goed doel