Camping Balokken for Life

Ten voordele van Zonnebloemblaadjes

Onze warmste langste nacht in Wervik is de wintereditie van Camping Balokken, die tijdens het hemelvaartweekend doorgaat. Dit wordt nu voor de vierde keer georganiseerd. Op het domein de Balokken kun je vanaf 17u terecht voor heel veel gezelligheid, een kampvuurtje, live-muziek, een hapje, heel veel drankjes en om af te sluiten een DJ om je beentjes los te smijten. De opbrengst gaat integraal naar vzw De Zonnebloemblaadjes die kinderen en jongeren met een beperking de vakantie van hun leven geven. Iedereen welkom op de Balokken op zaterdag 21 december, pal in de warmste week !

Waarom dit goed doel?

De zonnebloemblaadjes geven kinderen en jongeren met een beperking de kans om net als tijdens Camping Balokken, op vakantie te gaan en even hun beperking te vergeten. We hebben hen drie jaar terug ook al gesteund tijdens Camping Balokken for Life en kregen toen een schitterend filmpje vanop kamp! We weten dus dat het ingezamelde geld heel goed besteed is.

Zonnebloemblaadjes

De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een licht mentale en / of fysieke beperking. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgen wij hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp.

Bekijk dit goed doel