Camp Solaire

Ten voordele van Zonnekamp VZW

Ik heb verschillende acties die ik wil doen/al gedaan heb. Bij mijn eerste actie die ik tot nu toe gedaan heb heb ik al 38,27€ verzameld. Hopelijk kan ik nog andere acties vinden waardoor ik toch zeker aan de 1000€ kom.

Waarom dit goed doel?

Op sociale media had een meisje vorig jaar ook geld verzameld voor haar nichtje die mentaal & fysiek een beperking heeft & ze mocht niet meer mee met gewone kampen omdat ze een ‘last’ was. Ze was daar erg van aangedaan & haar nicht, Kato wou daarom geld inzamelen ten voordele van Zonnekamp VZW. Ikzelf kijk ook naar Down The Road met Dieter Coppens & heb heel veel appreciatie voor deze meisjes&jongens. Niemand kan eraan doen dat hij/zij een mentale of fysieke beperking heeft. Mensen kunnen heel hard zijn omdat ze zelf al veel problemen hebben in hun eigen leven & kunnen het er niet bijnemen zo’n ‘anders’ kind/volwassen. Deze mensen hebben ook recht om plezier te hebben, op kamp te gaan & andere mensen te leren kennen. En daarom vind ik dat we zo’n organisaties met 100% moeten steunen!!

Zonnekamp VZW

Zonnekamp VZW is een vereniging die elk jaar in augustus een 10-daagse zomervakantie organiseert voor personen met een fysische en/of mentale handicap. Vijftig gasten tussen 6 en 60 gaan ieder jaar mee op kamp. Het is een enorm verscheiden, maar erg hechte groep. Personen met het syndroom van down, autisme en andere mentale beperkingen vormen de hoofdmoot van het kamp. Maar ook gasten met een erg zware fysieke en mentale beperking zijn op Zonnekamp welkom! De grote kracht van Zonnekamp is het plezier dat er te beleven is. Op een heel creatieve manier worden er activiteiten georganiseerd, aangepast aan de mogelijkheden van onze gasten. Op die manier worden de tien dagen Zonnekamp elk jaar opnieuw een onvergetelijke ervaring.

Bekijk dit goed doel