Call Me Beep Me

Ten voordele van Tele-Onthaal

We gaan relevante ontwerpen maken die meer awareness rond Tele-Onthaal creëren en deze zelf zeefdrukken op T-shirts en tote bags. Deze gaan we dan via sociale media verkopen aan mensen om naast bekendheid creëren ook geld in te zamelen. Bij de T-shirts en tote bags verschaffen ook nog meer info rond Tele-Onthaal.

Waarom dit goed doel?

We hebben dit goed doel gekozen omdat het zeer overkoepelend is, ze helpen iedereen met welk probleem dan ook. We vinden ook dat het meer bekendheid moet krijgen want het zou zeer veel mensen kunnen helpen die nu nog niet weten dat het bestaat.

Tele-Onthaal

Zit je met iets? Grote of kleine zorgen?

Tele-Onthaal is een telefonische en chathulplijn waar je terecht kan als je op bepaalde momenten in het leven nood hebt aan een goed gesprek.

Of je nu worstelt met moeilijkheden binnen je relatie of familie, gezondheidsproblemen, eenzaamheid, verdriet, depressie,…
Tele-Onthaal biedt je dag en nacht een luisterend oor voor al je kleine en grote zorgen.

Bij Tele-Onthaal kan je je verhaal zowel kwijt via telefoon als via chat: gratis, anoniem en in het volste vertrouwen, het hele jaar rond, 7 dagen op 7.

Tele-Onthaal is 24u/24 bereikbaar op het gratis telefoonnummer 106.
Chatten kan elke avond en op woensdag-en zondagnamiddag via www.tele-onthaal.be

Tele-Onthaal beantwoordt jaarlijks 120.000 oproepen en is daarmee de grootste hulplijn in Vlaanderen.
Om nog meer oproepen te kunnen beantwoorden, heeft Tele-Onthaal extra middelen nodig om nieuwe vrijwilligers te werven, op te leiden en
hen kwaliteitsvol te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel