Cake voor de Warmste Week

Ten voordele van Manege Dennenhof

Samen met de kinderen van het kinderparlement van onze school gaan we cake bakken en verkopen tvv de Warmste week. Wij worden echte bakkers want we gaan bij de bakker zelf de cake maken.

Waarom dit goed doel?

Als school willen wij ook ons steentje bijdragen. Wij kiezen voor een doel die ook iets betekent voor kinderen. We vinden het belangrijk dat alle kinderen, ook kinderen met een beperking iets kunnen vinden waar ze zich kunnen ontplooien. Daarom kiezen wij voor Manege Dennenhof.
Samen met het kinderparlement gaan we zelf cake bakken en verkopen en hopen we om een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Manege Dennenhof

Manege Dennenhof (1973) is een manege die hippotherapie geeft aan personen met een beperking. Wekelijks komen er hier een 200-tal personen met een beperking paardrijden.
Daarnaast investeert manege Dennenhof ook in arbeidszorg. Mensen met een beperking helpen mee de paarden verzorgen en zetten zo hun eerste stappen in de arbeidsmarkt.
Wij ondersteunen de inclusie van mensen met een beperking in de dagelijkse samenleving door het wekelijks organiseren van inclusielessen waar mensen met een verschillende achtergrond samen de paardensport beoefenen.
Kortom een manege waar iedereen welkom is, met welke beperking dan ook, samen maken we er iets moois van!

Bekijk dit goed doel