cake for life

Ten voordele van Saying Goodbye

wij willen het goede doel saying goodbye steunen met ons vriendengroepje . wij kennen dit doel doordat 2 van onze vrienden zelf mee gaan met deze organisatie als begeleiders en door hebben hoe goed dat doet voor die kinderen dat zo een kamp bestaat dus dachten wij om voor het goede doel cake te bakken en zo te gaan verkopen om geld in te zamelen .

Waarom dit goed doel?

omdat een rouwproces bespreekbaar moet worden en dat ze naar een plaats gaan waar dat ze terecht kunnen samen met andere mensen die ook iemand hebben verloren !

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel