CAKE FOR LIFE

Ten voordele van THINK PINK

Op de laatste schooldag voor de kerstvakantie slaan wij onze tent op op onze speelplaats. We voorzien cakes in alle vormen en kleuren, heerlijke chocomelk en bakken sfeer! Alle leerlingen, ouders, leerkrachten en personeel zijn die namiddag meer dan welkom om onze cakes te proeven! We voorzien genoeg plaats en warmte om ze ter plekke op te eten, maar ze kunnen ook meegenomen worden. Dat alles ten voordele van Think Pink, een prachtig goed doel dat mensen met borstkanker ondersteunt.

Waarom dit goed doel?

Iedereen kent wel iemand in strijd tegen borstkanker of verloor iemand hieraan. Daarom besloten wij ons in te zetten voor een goed doel dat deze mensen ondersteunt!

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel