Cake for Life

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

3 soorten zelf-gebakken cake bieden we aan aan iedereen binnen Colruyt Group welke projecten realiseert. Dit zullen we 2 dagen doen, éénmaal op 26/11 en 12/12.

We zijn een klein team (7 mensen) welke elke dag mensen ondersteunen voor hun project nog beter te kunnen uitvoeren. Iedereen van ons trekt nu zijn keukenshort aan om de lekkerste cakes in grote aantallen te bakken voor 3 goede doelen.

Waarom dit goed doel?

Verschillende familieleden welke MS hebben.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel