Cake a wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Een gebakken cake in cirkelvorm, gesneden in spiezen met een beetje frosting op gesmeerd en een topping zoals discoballetjes, oreo stukjes, ...

Waarom dit goed doel?

Ik heb voor dit goede doel gekozen omdat ik vind dat wat ze doen hartverwarmend is.
Onder andere zieke kindjes helpen met hun dromen of wensen te vervullen is een super mooie gedachte, het geeft hoop. Daarom wil ik mijn steentje bijdragen en voor dit doel geld inzamelen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel