Café De Lokoaln

Ten voordele van Mivalti

Oudleiding en huidige leiding worden uitgenodigd om onze lokalen nog eens in het blauw te kleuren bij een drankje. We hebben met enkelen samengezeten om het evenement op poten te zetten. Onze oudleiding durft wel eens wegdromen van die goede oude KSA tijd en dit willen wij hen graag nog eens laten beleven. Ook wordt er een afspeellijst gemaakt waarin de oudleiders hun lievelings KSA-nummers kunnen aanvragen. Dit begint bij Kom Bij mij van Veronique tot nummers van Daft punk, voor ieder wat wils! Het is leuk voor zowel oudere leiding als nieuwe leiding om eens samen te komen en te praten over de voorbije jaren. Sommige oudleiders hebben ook kinderen die momenteel in de KSA zitten, waardoor je ook eens contact kan maken met die ouders op een andere manier.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar hebben wij Mivalti gesteund, toen spaarden zij voor een interactieve tovertafel. Dit jaar willen we graag weer ons steentje bijdragen en steunen wij Mivalti in Tielt met een warm hand. Het leuke aan onze actie is dat het een drink is voor alle oudleiding van onze KSA groep. We hebben met de huidige hoofdleiding en oudleiding de handen in elkaar geslagen om een tweede editie op poten te zetten.

Mivalti

Mivalti biedt dagbesteding en woonondersteuning aan volwassen personen met een beperking of een vermoeden van een beperking, ook gaan we individueel begeleiden. Ons aanbod is maatwerk. Wat onze cliënten willen is onze zoektocht. Mivalti omarmt en omwarmt haar gasten, medewerkers en vrijwilligers. We werken vanuit talenten en mogelijkheden. We streven naar geluk en creëren toekomst. Beide ingrediënten zijn een hefboom voor het welzijn en welbevinden van ieder in en rondom Mivalti.

Bekijk dit goed doel