Café Cross: road to Lapland

Ten voordele van Mariënstede vzw

Twee hometrainers die de rit naar lapland (2800km) zullen fietsen. 1400km per fiets die zullen gereden worden door de plaatselijke bevolking. We zullen de fietsen non-stop laten berijden in shiften van 1u. Normaal gezien zou dit in 48 u moeten worden afgewerkt. Gedurende het weekend zullen ook nog tal van activiteiten plaatsvinden (kerstmarkt, penaltycup, ontbijt, karaoke, kerstfuif, eetwedstrijd en aperitiefvoormiddag. Dus voor jong en oud, elk wat wils ;)

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar hadden we gekozen voor "kom op tegen kanker" omdat iedereen wel iemand kent die met kanker te maken heeft gehad of eraan gestorven is. Dit jaar hebben we gekozen voor Mariënstede gehandicaptenzorg omdat er 2 mensen in onze organisatie een broer en neef hebben die er verblijven. Deze mensen mogen zeker ook niet weggestoken worden in onze samenleving en via Mariënstede krijgen deze mensen een kans om zich ook te ontwikkelen in onze samenleving en om zelfstandig te kunnen leven.

Mariënstede vzw

Mariënstede is een kleurrijk plekje van warmte en ontmoeting.
In samenwerking met diverse partners (gemeente, verenigingen, vrijwilligers, enz.) proberen we volwassen personen met een beperking gelukkig te maken op vlak van wonen, werken en vrije tijd.

Bekijk dit goed doel