Café Chauffé

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Het warmste pop-up café van Bredene opent 1 x op het jaar zijn deuren. Dit jaar bakken we in de Buitenschoolse Kinderopvang lekkere pannenkoeken & verkopen we chocolaatjes en knutselwerkjes voor het gekozen Goede Doel: Feestvarken vzw.
Op 18/12 kunnen ouders, grootouders, vrienden, ... genieten van een warme kop koffie en de lekkerste pannenkoeken. Ondertussen kunnen de kinderen deelnemen aan 1 van de vele workshops en activiteiten. Deze actie is een samenwerking tussen de buitenschoolse kinderopvang en de gemeentelijke jeugddienst Bredene.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij met onze kinderen in de opvang graag iets willen doen voor andere kinderen die het moeilijker hebben. En verjaardagsfeestjes ... daar zijn wij fan van!

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel