Cactussenverkoop

Ten voordele van ME TO YOU

Een cactusje kost €3.50 en je kunt deze bestellen via:
Hannah Goens: 0471 32 86 86
Friedel Depover: 0497 11 68 55
In het berichtje te vermelden:
- Uw naam
- Aantal cactusjes
Graag bestellen vóór 3 december 2019.
We bezorgen de cactusjes in de week van 16 tot 22 december 2019.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn Hannah Goens en Friedel Depover en zitten in het 6e sociaal technische wetenschappen in het OLVI te Poperinge. Onze eindproef gaat over leukemie en daarvoor organiseren wij een cactussenverkoop t.v.v. ME TO YOU voor de Warmste Week.
We verkopen cactussen omdat deze plantjes prikkelbaar zijn en dat zijn leukemiepatiënten ook. Ze zijn uiterst kwetsbaar en hebben een lage weerstand. We vinden dat een cactusje ook met de nodige zorg moet behandeld worden en ze zijn ook heel kwetsbaar.
We hopen veel mensen te bereiken met onze actie, zo kunnen we ons steentje bijdragen.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel

Video's