Cacaopralines

Ten voordele van SOS Reptiel

Vegan cacaopralines
€5 voor een zakje van 8 balletjes.
Mail naar silkenys_7@hotmail.be
Lekker smullen en daarmee de dieren steunen. Gewoon doen zou ik zeggen! :-)

Waarom dit goed doel?

Reptielen/koudbloedigen zijn een vaak misbegrepen en minder populaire diersoort waarbij mensen niet goed weten hoe ze ermee om moeten gaan. Maar... Ik ben namelijk gek op ze! Ook is mijn rotsvaste motto: "adopt don't shop". Adopteer een dier uit het asiel ipv een te kopen bij een fokker (of erger een broodfokker). Hiermee red je een leven en meeste asielen zitten namelijk bomvol. Dit is het enige reptielenasiel in Vlaanderen en deze wil ik dan ook graag steunen. Zelf heb ik thuis 2 baardagamen.

SOS Reptiel

SOS Reptiel is het Vlaamse dierenasiel voor reptielen. Onze organisatie zet zich reeds jaren in voor het opvangen en verzorgen van hulpbehoevende reptielen en koudbloedige dieren. Elk jaar ontfermen meer dan 50 vrijwilligers zich over het welzijn en de verzorging van honderden dieren die anders een gewisse dood tegemoet zouden gaan. Reptielen die te groot zijn, gesmokkeld werden of op straat gegooid werden krijgen bij ons een tweede kans op leven.
Daarnaast hebben wij een educatieve werking die, via workshops en rondleidingen, helpt mensen te sensibiliseren en reptielen beter te begrijpen. Jaarlijks lopen ook vele hulpdiensten bij ons opleidingen voor de juiste omgang met deze dieren.
Dit jaar moet SOS Reptiel verhuizen naar een grotere locatie. Om deze locatie helemaal in orde te krijgen moet nog heel wat gebeuren en kunnen wij alle steun en hulp gebruiken. Wij danken alvast iedereen die SOS Reptiel een hart onder de riem wilt steken!
Neem gerust een kijkje op www.sosreptiel.be.

Bekijk dit goed doel